CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, November 24, 2010

merekapunyekesah .!

hhmm .!! awak2 , saye anggap awk kwan sye jelah , x derk niat nk lbeyh2 lah .! sory . mm.?? cter dye cm nieyh . ary senin mlm selasa ary toh aku text sume kwan aku yg nk amex exam SPM . aku text cm nieyh " eyt korunk .! GOOD LUCK ya SPM korunk , klau x bole jwb uh sbot nme syera 3x . msty bole jwab nye lah . haha . SYAHIRAHSAMINGAN . dyeurank sume reply lah thank's . yg ku x sngke , dax daus reply cm nieyh " yelah wak .! mm.? sye nk minx maap kat awk klau saye ade buat slah dkt awk , sye tao sye bnyk buat slh ".sdau plak un . tpy x peh . aku da maapkn da .! yg x dsangke nk plak kau reply text aku un . haha . then mlm tdy dye text aku lagy . haha . nk ajk aku kluar ats alsan rindo aku , Cirit kau lah ckp x bole pkai.! haha . X PAT DEH WEYH .! eh .! story psal daos plak nk story psal org laen lah . haha . ok2 .! aku glar dye MR.F lah .! bkn FIRDAUS tau . org laen . haha . after text uh ttbe MR.F nieyh reply tnye aku spe . haha . aku engat dye saje maen2 . x kn dye x psan nme yg aku tlis kat bwah uh ." hey awak .! dkat skolah NANING uh saye sorunk jeh name SYAHIRAH SAMINGAN lah .! aisssh . x smpai setaon da lpe at aku ." huh . after story sket psal aku . bru lah dye engat aku .! haha . smpai pkol 12 lbeyh kowt dye text aku . naex rimas aku ngun jntan cm nieyh tpy mse uh aku pkir dye kwan aku , aku lyan jeh lah kan . after uh aku pon membute lah . ttbe bgon pagy dye anta text " weyh GOOD MORNING .! ggrr . aku da start pelik ngun dye nieyh .ggrr . da ptg uh , dkat pkol 6 cm uh dye text aku lagy . adoyai .! rimas lah .! text bpe jeh then aku ngelak , aku ckp aku ade hal . huh . aku engat dye da phm yg aku nieyh rimas . skaly mlm uh dye text aku lagy lah . MAKK .!! tolong lah .! adoiyai . dkat pkol 10 lak uh . aku tros suoh dye membute sbb bsok uh dye ade paper lagy .! urgghh .! skaly dye text cm nieyh  lbeyh" GOOD NITE .! ENJOY YOUR DREAM SYG " kurank cm uh lah . ggrr . ape nieyh weyh .?? aku x suke lah . kau kwan baex EX aku lah . kau gle nk aku kapel ngn kau . X PAT DEH WEYH . then ptg smlm dye x text aku pon sbb aku ck ngun dye aku x adop kdit . haha . tengah syok2 aku text ngun ZIZI n DAUS . ttbe ade plak msok text jwang dry dye . adush . serabot otak aku cm nieyh tao . uurrgghh . pas uh aku da x adop mood nk text ngun daos da . aku text zizi jeh lah . aku story kat zizi psal aku ade konflik ngun senior aku kat skolah uh . otak da lah tgh serabot . zizi bole maen2 plak un . pergh . otak aku dary mcm sabot kelape tros jady beros jmbn yg da kmbng tao . haha . zizi2 .! xphm aku dgn kau .! aku tgh pns aty pon kau bole buat aku senyum lagy kn .? haha . bgos2 .! kau kwan yg phm aku lah . haha . then aty aku pon da ok a ttbe ade plak lagy sorunk mamt nieyh crik psal ngun aku . Amex kau . BREAk yg aku bagy . nk sgt kn .?? hambex lah . x hmak dgn kau lah . kau crik aku , bkn aku yg crik kau . huh .! kembali balek status SINGLE aku .! haha . sumpah ! aku hepy ble aku single lah . hahaha . then da pkol 1 lbeyh zizi mara aku x tdo lagy . haha . tros aku tdo . thanks zizi sbb phm aku .!


0 comments:

Post a Comment